Privatni ginekolog u Zagrebu

Ovaj put ćemo Vam pisati o sebi. Kako svakodnevno dijelite s nama svoje najintimnije tajne, i mi želimo transparentno predstaviti i približiti sebe Vama, našim sadašnjim i budućim pacijentima.

ZZapravo nam je ova ideja došla od emaila koji smo primili od naše pacijentice, a koja je se na početku kada smo se tek upoznali sumnjičavo raspitivala o pregledu, našem iskustvu i pacijentima sa sličnim problemima koje je ona imala.

Nakon prvog pregleda smo zadobili povjerenje, a tijekom vođenja trudnoće se i zbližili toliko da smo kao i s ostalim pacijentima sagradili odnos koji je puno jači od odnosa medicinskog osoblja i pacijenta, kako Iva kaže „gyn family“ ?.

U emailu smo saznali da nismo prvi privatni ginekolog u Zagrebu kojeg je posjetila, naime, kod nijednog drugog nije osjetila povjerenje i prisnost kao kod nas (Iva, puno i tebi hvala na svim riječima pohvale).

Dalje ćemo napisati nešto o sebi, djelomično i odgovoriti na pitanja koja je Iva imala na prvom susretu s nama…
Sigurno i naše druge nove pacijentice zanima naše iskustvo.

Dr.med. Sanja Boras, spec. ginekologije i opstetricijeGinekologica Sanja Boras je rođena u Zagrebu gdje je i diplomirala na Medicinskom fakultetu u prvoj generaciji šestogodišnjeg studija 1996. godine. Specijalizaciju započinje radom u Općoj bolnici Vinovci. Specijalizaciju iz ginekologije i porodništva u Klinici za ženske bolesti i porode, KBC Zagreb, Petrova. Radno iskustvo stječe radom u Poliklinici Harni, Medicinskom centru Kuna & Perić, Poliklinici Nola, te u Domu zdravlja Zagreb – Zapad.

Privatni ginekolog postaje, odnosno svoju privatnu ginekološku specijalističku ordinaciju u Zagrebu otvara 2. svibnja 2019. godine. Danas je ovo Poliklinika na adresi Ilica 201, Zagreb. Sanja se od specijalizacije do danas neprestano educira, usavršava i posjećuje stručne skupove i seminare.

 

Maja Kovačević, medicinska sestraSestra Maja Kovačević u Zagrebu završava školu za primalje 2012. godine. Na odjelu ginekologije i opstetricije u OB Bjelovar stječe prvo radno iskustvo, a nakon toga i u Poliklinici Sunce, te u Poliklinici Podobnik.

Maja također redovito sudjeluje na stručnim seminarima te se i dalje usavršava za posao koji jako voli, a studira i na visokoj medicinskoj školi.

Pitajte nas: ginekologija, trudnoća i zdravlje u našim blog objavama

Misija i vizija naše privatne ginekološke ordinacije je zdrava pacijentica, vođenje trudnoće s rođenjem zdravog djeteta i uspješno liječenje neplodnosti. Holističkim pristupom pristupamo svakom problemu.

Da bismo se što više približili pacijentima pišemo i blog o svakodnevnim problemima na koje nailaze naši pacijenti. Drago bi nam bilo da dobivamo što više pitanja na koje možemo odgovoriti.

Tako smo pokrenuli i Facebook stranicu: ginekologija.boras i Instagram profil: ginekologija_boras gdje nastojimo s našim dragim pacijenticama biti u boljoj komunikaciji, te saznati sva pitanja na koje žele odgovor. Objave naše privatne ginekološke ordinacije možete pratiti na društvenim mrežama.
Postavite nam pitanje na koje ćemo Vam rado odgovoriti.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.